2 decembrie 2010

Un nou curs lansat de Euro Best Team - Curs acreditat CNFPA - COMUNICARE SI RELATII PUBLICE - 8-17 dec. 2010, Bucuresti

Euro Best Team organizeaza in perioada 8, 9, 10 decembrie, la Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti cursul Comunicare si Relatii Publice. Cursul este acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei si Cercetarii. Examenul de certificare va avea loc in data de 17 decembrie.

Competentele dobandite in cadrul cursului... permit desfasurarea activitatii de PR cu succes atat in firme mici cat si in cadrul departamentelor de relatii publice din companii mari sau institutii publice.

Astfel, cursul se adreseaza intreprinzatorilor si angajatilor, functionarilor publici, managerilor preocupati de comunicarea organizationala interna, managerilor care inteleg ca Relatiile Publice reprezinta instrumentul necesar de gestionare a crizei, de pozitionare eficienta si promovare pe piata de profil si externa, tuturor celor care isi doresc dezvoltarea personala si a organizatiei din care fac parte.

Cursul este bazat pe aplicatii practice si ofera participantilor posibilitatea sa elaboreze, in coordonarea lectorului, toate instrumentele de PR de la comunicate de presa pana la organizarea de evenimente speciale sau gestionarea situatiilor de criza. Comunicarii si Relatiilor Publice si pe metode interactive, inovative, utile pentru a construi relatii profesionale si personale eficiente.PRINCIPIILE DE BAZA ALE ACESTUI PROGRAM SUNT:


- Interactivitate - exemple concrete si implicarea activa a participantilor;


- Adaptabilitate - formatorul va aborda tematica pe baza nevoilor de formare ale participantilor, pornind de la asteptarile acestora si utilizand feedback-ul zilnic


- Aplicabilitate practica – in timpul trainingului participantii vor fi pusi in situatii concrete de training, oferindu-li-se posibilitatea de a utiliza experienta proprieTEMATICA:

Ziua I - 8 DECEMBRIE


09:00 - 10:30 Sesiune introductivă – prezentare participanţi şi curs
                      Imaginea si identitatea organizatiei, publicitatea si relatiile publice si mijloace de difuzare a informatiei

10:30 - 10:45 Pauză de cafea
10:45 - 12:15 Comunicarea cu angajatii, cu comunitatea, partenerii si colaboratorii

12:15 - 13:45 Pauză de prânz
13:45 - 15:15 Lucru in echipa, actiuni filantropile ale organizatiei, CSR, comportamentul etic

15:15 - 15:30 Pauză de cafea
15:30 – 17:00 Strategia de relatii publice, campanii de relatii publice, planul de relatii publice


Ziua II - 9 DECEMBRIE


09:00 - 10:30 Recapitulare ziua I
                      Instrumente de PR: comunicatul de presa, informatia de presa, articolul, interviul

10:30 - 10:45 Pauză de cafea

10:45 - 12:15 Relatii cu presa, pool-ul de presa, evenimente speciale, abordari

12:15 - 13:45 Pauză de prânz

13:45 - 15:15 Conferinta de presa, cand si cum? pregatire si desfasurare. Instrumente utilizate

15:15 - 15:30 Pauză de cafea
15:30 - 17:00 Concluzii
                     Test de evaluare intermediară


Ziua III - 10 DECEMBRE


09:00 - 10:30 Recapitulare
                      Comunicare de criza, tipologa crizelor, evaluarea riscurilor
                      Identificarea şi analiza riscurilor
10:30 - 10:45 Pauză de cafea
10:45 - 12:15 Planificarea comunicarii de criza
                      Raspunsul
12:15 - 13:45 Pauză de prânz
13:45 - 15:15 Filmul evenimentelor, strategia de gestionare a crizei, comunicarea cu publicurile implicate, actorii de criza

15:15 - 15:30 Pauză de cafea
15:30 - 17:00 Mediatizarea evenimentului de criza
                      Lectii invatate, concluzii.EXAMEN DE CERTIFICARE - 17 decembrie

Evaluarea finala consta inprezentarea unui proiect individual ( strategie de comunicare, plan de comunicare, campanie de comunicare) realizat in coordonarea lectorului.Lectorul cursului este Elena Farcas

Elena deţine o experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării şi a deţinut funcţia de manager pentru numeroase proiecte naţionale şi internaţionale. Este absolventă a Facultăţii de Litere din Craiova şi a obţinut titlul de Master în Management şi Comunicare în Afaceri, Master în Relaţii Internaţionale şi Master în Marketing Strategic. În prezent este doctorand la Universitatea din Bucureşti – Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării. A urmat numeroase cursuri de specializare în relaţii publice şi management în ţară şi în străinătate şi a condus campaniile de comunicare importante atât pentru sectorul guvernamental cât şi pentru sectorul privat: Televiziunea Română, Guvernul României, Comisia Europeană, Nadia Comaneci, Petrom, Nespresso, Special Olympics, Poşta Română, Otis România. În cadrul Euro Best Team este coordonator al activităţii de comunicare.COMPETENTE SI CERTIFICARE:

La finalul cursului participantii vor beneficia de o atestare a competentelor dobandite in cadrul cursului prin eliberarea unui certificat eliberat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor – CNFPA si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, pentru ocupatia de Asistent Relatii Publice si Comunicare.

Odata cu certificatul CNFPA Euro Best Team va emite participantilor si o diploma in Managementul Comunicarii si Relatiilor PubliceCondiţii de înscriere

Taxa de inscriere este de 800 de lei si include toate costurile privind suportul de curs, pauze de cafea, testele de verificare, taxe de examen şi certificare CNFPA.

Pentru înscriere vă rugăm să trimiteţi formularul de inscriere la office@eurobestteam.ro . Ulterior veti fi contactat de organizator pentru alte detalii privind desfasurarea cursului. In prima zi de curs va rugam sa aduceti formularul in original semnat si stampilat, precum si o copie a cartiii de identitate si o copie dupa ultima diploma de studii.SC Euro Best Team SRL

RO95BTRL04101202E64311XX

Banca Transilvania, Agenţia Centrul Civic, Bucureşti.
Persoană de contact: Elena Farcas: 0722696843

http://eurobestteam.blogspot.com/
http://www.eurobestteam.ro/

Un comentariu:

  1. Pacat ca a expirat perioada de desfasurare a cursului, astpt noi informatii despre cursurile viitoare

    RăspundețiȘtergere